Ik heb jouw hulp nodig voor mijn artikel over afslankshakes of proteine shakes

Af en toe heb je hier op mijn blog wel al eens een interessant artikel zien verschijnen over van alles wat met bewegen en gezondheid te maken heeft.  Gaat het nu over tips om sneller te lopen dankzij een doorgedreven intervaltraining of over het zoeken van gezondere producten dankzij de Nutri-score, alles kan aan bod komen.

Ik begeef me even op glad ijs als ik je zeg dat ik een blogartikel wens te maken over het gebruik van shakes.  Je kan shakes gebruiken om af te vallen, de zogenaamde afslankshakes of je kan shakes gebruiken voor, tijdens of na het sporten, de zogenoemde proteine shakes.

Ja, ik weet het, een heikel onderwerp want naar mijn aanvoelen zijn er twee kampen: voorstanders van het gebruik van shakes en tegenstanders.  Wel nu, hier is jouw kans!  

Ik wil graag jouw mening horen!

Laat me weten of jij een positieve of negatieve ervaring hebt met het gebruik van shakes of heb je geen ervaring maar wel een mening, klik door op onderstaande linken en vul het formulier in.  Dan contacteer ik jou telefonisch voor een babbel.  Zo kan ik mijn artikel naar het gebruik van afslankshakes en sportshakes door jou laten ondersteunen.

Alvast een dikke merci, je zou mij er een groot plezier mee doen!

Ik zoek mensen die willen meewerken aan mijn artikel over het gebruik van shakes

Ik heb reeds positieve ervaring met het gebruik van shakes

Ik wil mijn positieve ervaring met het gebruik van shakes vertellen

Ik heb al negatieve ervaring gehad met het gebruik van shakes

Ik wil mijn negatieve ervaring met het gebruik van shakes vertellen

Ik heb nog geen ervaring met het gebruik van shakes maar sta er wel voor open

Ik heb nog geen ervaring met het gebruik van shakes maar wil wel mijn beeld erover vertellen

Volg je Sport Trips al?

Facebook, Instagram, Strava, Youtube

 

Motiveer jezelf door motivatiecoach Tom, te volgen via sociale media

Facebook, Instagram, Strava, Youtube