Welkom aan onze nieuwe partner Yuna Wellness uit Marke

Essentieel herbronnen!

Het is met enige trots dat we onze nieuwe partner Yuna Wellness uit Marke aankondigen.  Bij Yuna Wellness kan je essentieel herbronnen, wat je als sporter nodig hebt!

Tom, hoe hou jij dat vol om zo intensief te sporten?

Hoeveel keer zou ik die vraag al gekregen hebben? Ei zot, oe do je gie da?

Ik zou dat ook willen kunnen, wat jij kan, je bent een echte sport beer (en ja ook een knuffelbeer af en toe) :)

Wel, hierbij een kleine onthulling van mijn plan van aanpak. Jezelf omringen met de juiste mensen die van aanpakken weten is essentieel in alles wat je doet.  Bij Yuna Wellness hebben ze heel veel expertise en mogelijkheden.

Bezoek de website van Yuna Wellness

Na de inspanning, de welverdiende ontspanning!

Zelf heb ik al ervaren hoeveel deugd het kan doen om na een periode van zware fysieke inspanningen op training of tijdens loopwedstrijden te kunnen herbronnen.  Zowel het lichaam als de geest even tot rust kunnen laten komen is essentieel om verder te bouwen aan betere sportprestaties.

Sommige sporters heb ik al horen zeggen dat de correcte rusthoeveelheid en de juiste manier van rusten dikwijls belangrijker is dan het volgen van een goed trainingschema.  In het begin hechte ik daar ook niet veel belang aan, rusten, dat is iets voor "mietjes". Ik ben sterk en kan altijd maar blijven gaan.

Ja, ergens blijf ik geloven in mezelf en het feit dat ik kan blijven gaan, maar, dat is enkel mogelijk door af en toe eens volledig "zen" te gaan.

Tot rust komen doe ik bij Yuna Wellness omdat Yoeri en zijn team precies weten waar een sporter nood aan heeft. Een deugddoende sauna, Turks stoombad en daarna een heerlijke sportmassage, wedden dat jij je ook herboren zal voelen? Je bent niet enkel fysiek opgeladen, maar ook mentaal ben je terug klaar om er in te vliegen, ik garandeer het je!

Ga zelf ook eens naar Yuna Wellness met de groeten van Sport Trips

Heb je ook nood aan mentale rust en of een deugddoende sauna of sportmassage? Ga gerust eens langs bij Yuna Wellness met de groeten van Sport Trips!  Wie weet welke verrassing er op jou ligt te wachten!

Bezoek de website van Yuna Wellness

Volg je Sport Trips al?

Facebook, Instagram, Strava, Youtube

 

Motiveer jezelf door motivatiecoach Tom, te volgen via sociale media

Facebook, Instagram, Strava, Youtube